Voeg toe aan favorieten

Vegetarische padden- stoelengoulash met La Trappe Nillis

Vegetarische padden- stoelengoulash  met La Trappe Nillis
(0)

Vegetarische padden- stoelengoulash met La Trappe Nillis

Ingrediënten

  • 250 g kastanjechampignons
  • 250 g oesterzwammen
  • 250 g shiitake
  • 4 portobello’s
  • 2 el olijfolie
  • 1 grote ui
  • 4 tenen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 flesje La Trappe Nillis
  • 4 pofaardappels
  • 400 g tomatenblokjes
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 klein blikje witte bonen
  • 1 handjevol gedroogde abrikozen

Bereiding

1. Pof de aardappelen volgens aanwijzing  op de verpakking. Verwarm de oven voor tot 180 graden Celsius.
2. Snijd ondertussen de paddenstoelen klein en doe deze in een ovenschaal.
Voeg 2 el olijfolie, (zee)zout en peper toe en bak 10 minuten op 180 graden Celsius in de voorverwarmde oven.
3. Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Fruit de knoflook en ui aan in een braadpan en voeg de paprikareepjes toe.
Bak 3 minuten en blus af met flinke scheut Nillis. Voeg de tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 3 minuten pruttelen.
4. Voeg chilipoeder, paprikapoeder, de uitgelekte witte bonen en de gebakken paddenstoelen toe aan de braadpan en roer alles goed door. Serveer de pofaardappel met de paddenstoelengoulash en garneer met de gedroogde abrikozen.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.89
[1435,0000 - 0] 0001043978