Jouw favoriete proeverij

Ieder jaar organiseren de slijters van Mitra speciaal voor jou meer dan duizend lokale proeverijen! Je bent dus van harte welkom. Naast de vele proeverijen organiseren we proefmomenten in de winkel, 'Mitra Schenkt'. Tijdens deze proeverij ben je van harte welkom om kennis te maken met nieuwe en bijzondere dranken, zonder dat je je hiervoor dient aan te melden.

Ook Mitra Culinair is een proeverij die je niet mag missen; Laat je meenemen op een culinaire ontdekking van drank & spijs tijdens een 6-gangen diner in combinatie met wijn, bier of whisky!

Jouw Mitra slijter heeft een schat aan kennis, wat betreft dranken en drankgerelateerde artikelen en diensten. Op onze proeverijen krijg je niet alleen alle informatie die je wenst, maar het is ook een zeer gezellige middag/avond van liefhebbers onder elkaar.

Maak daarom jouw keuze uit onderstaande proeverijen en geef je snel op! Staat je proeverij hier niet tussen? Vraag dan jouw Mitra slijter naar de mogelijkheden of mail naar service@mitra.nl.

Vind een proeverij bij jou in de buurt

Er zijn geen proeverijen bij jou in de buurt gevonden.

Proeverij op aanvraag

Met z’n allen rond de tafel, stijf op de stoel en beleefde gesprekken voeren. Niet jouw idee van een feest?

Verras je gasten eens op een heel origineel feest. Organiseer een proeverij! De Mitra slijter helpt je graag om met jou de avond tot een groot succes te brengen! Stap dus snel binnen bij de plaatselijke Mitra drankenspeciaalzaak of kijk hiernaast of jouw proeverij ertussen staat!