Jouw feest begint bij Mitra!

Verjaardag, jubileum, geslaagd of zomaar. Er is altijd wel reden voor een feestje! Groots of kleinschalig, de partyservice van Mitra helpt je om er een feest van te maken waar je gasten nog lang over na zullen praten!

Met de ‘knowhow’ en materialen van Mitra hoef jij je geen zorgen te maken dat het je gasten aan iets ontbreekt. Glaswerk, tafels, barkrukken en drank(en), het is allemaal te regelen via service@mitra.nl of via de slijter bij jou in de buurt. Let wel, het beschikbare assortiment verschilt per slijter dus informeer bij de slijter in de buurt wat er te huur is.

‘Er komen ongeveer 30 personen. Maar misschien neemt Kees toch zijn vrouw en kinderen mee en Lisette en Merel weten ook nog niet zeker of ze wel of niet kunnen…’ Het is het bekende vraagstuk bij het organiseren van een feestje: hoeveel mensen komen er precies? En je haalt natuurlijk liever iets meer in huis dan dat je gasten op het eind van de avond droog staan. Maar hoeveel meer? En wat doe je met alle drank die je overhoudt?

Mitra begrijpt dit vraagstuk volkomen en biedt dé oplossing: je kunt alle ongeopende dranken gewoon weer terug brengen. Zo heb je altijd genoeg in huis en hoef jij je nergens zorgen over te maken! Van allerlei soorten drank tot het glaswerk, van tafels tot spoelbakken, de partyservice van Mitra zorgt ervoor dat jouw gelegenheid een feest wordt waar je gasten nog lang over na zullen praten!