Ervaar het concept van Mitra Retail B.V. tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t!

27 februari 2017

Op 6 & 7 april a.s. wordt de 14e editie van de franchisebeurs Onderneem ‘t! gehouden. Tijdens dé franchisebeurs van Nederland kun je alles te weten komen over het ondernemerschap bij Mitra Retail B.V.en franchise in het algemeen. Samen met tientallen andere franchiseformules zullen wij jou tijdens de beurs inlichten over het ondernemerschap bij onze ijzersterke formule. Mitra Retail B.V.is hiermee aanwezig op het grootste franchise evenement in Nederland.

Medewerkers van het hoofdkantoor van Mitra Retail B.V. zullen aanwezig zijn om al je vragen over het ondernemerschap, de marketing, verdiensten en de kosten te beantwoorden. Je kunt direct ‘proeven’ van ons mooie, sterke concept.

Daarnaast kunnen bezoekers ook meer te weten komen over het ondernemerschap en franchise in het algemeen. Tijdens de beurs worden meer dan 20 seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen, om jou vol kennis en enthousiasme huiswaarts te laten keren.

Naast de nieuw te openen vestigingen, komen ook de vestigingen die ter overname staan aan bod. Hier heeft de beurs een aparte ruimte voor ingericht: Het Overnameplein. Op dit plein zullen diverse specialisten op  juridisch en financieel gebied, jou informeren over alle aspecten van bedrijfsovername.

Kortom: de beurs biedt de kandidaat-franchisenemer de gelegenheid om in één dag alles te weten te komen over ondernemen in franchise. Wij van Mitra Retail B.V.zien jou graag terug op de franchisebeurs Onderneem ‘t! De beurs wordt gehouden bij EXPO Hoevelaken. De locatie is goed toegankelijk. Het ligt direct aan de A1 en A28 en is gelegen nabij station Hoevelaken. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bezoek ikwordondernemer.nl voor meer informatie en gratis toegangskaarten.

Laatste Nieuwsberichten

10-04-2024

Mitra Member Deal Dagen

Van 11 t/m 13 april zijn het Mitra Member Deal Dagen! Tijdens deze drie dagen krijgen Mitra Members ...  » 
07-03-2024 Mitra Oirschot, Hans & Hans

Aanmelden voor onze FANMAIL

Naast de landelijke nieuwsbrief van Mitra.nl verzenden wij ook zelf ongeveer tweemaal per maand ...  » 
14-01-2024 Mitra Wierden, slijter Berends

link naar menu Untappd Mitra slijter Berends

https://untp.beer/28WPO  » 
14-01-2024 Mitra Lelystad, slijter Berends

link naar menu Untappd Mitra slijter Berends

https://untp.beer/28WPO  » 
12-11-2023 Mitra Lisse

Promotie van Rushkinoff Caramel

Donderdag 16 november  zal niemand minder dan Frans Duijts in de winkel langskomen om ...  » 
Bekijk alle nieuwsitems »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en drankadvies.