Mitra Xperience - Whisky & More 2019-11-02T19:30:00 2019-11-02T22:30:00

Mitra Xperience - Whisky & More

Zaterdag 02 november 2019, van 19:30 tot 22:30 uur

Open Hof

De Zuid 2, Dronten
Entree: € 25,= per persoon
Routebeschrijving

Meer informatie?

Bel met Mitra Dronten, Voogt
De Reling 7
0321-313481
Bestel HIER je entreekaart!
 
Tijdens de Mitra Xperience – Whisky & More kun je niet alleen kennismaken met de wereld van whisky, maar laten we je ook kennismaken met mooie gelagerde rums, bijzondere cognacs en korenwijnen.
 
Ieder gevuld glas heeft zijn eigen karakteristieke kleur, geur en smaak.  Maar wat is nu het grote verschil tussen een Ierse en Schotse whisky.  Proef je eigenlijk wel het verschil tussen een Schotse Malt van 30 euro en van 200 euro? Is een gelagerde rum nu voller van smaak dan een reguliere? Wat is het verschil tussen een  VS, VSOP en XO cognac? 
 
Tijdens de Mitra  Xperience – Whisky & More wisselen fijnproevers en nieuwsgierige beginners van gedachten over hun gezamenlijke passie.  Je kunt deze bijzondere dranken proeven én beleven tezamen met 'de kenners', de whisky-, rum- en cognac ambassadors. Daarnaast kun je op het gebied van smaak kennismaken met het fenomeen ‘foodpairing’. Wat doet een stukje chocolade of kaas met de smaak en afdronk én waarom is dat zo. Op het gebied van food zullen er ook diverse gerechtjes zijn die een mooie combinatie vormen met de aanwezige dranken.
 
Voor bepaalde whisky’s zullen drams worden gevraagd, deze kun je kopen à 1 euro en na afloop uiteraard weer inwisselen.
 
Wil je tijdens deze Mitra Xperience –Whisky &More nog meer verdieping? Bestel dan een Masterclass-kaartje, zodat jij na afloop als 'kenner' naar buiten gaat. Tijdens de Masterclass krijg je exclusieve informatie over bijzondere whisky's én kun je ze natuurlijk proeven!
 
Masterclass:
  • MARS Kasei Blended Whisky 0,70 ltr.
  • MARS Maltage Cosmo Blended Malt whisky   
  • RAMPUR Indian Single Malt whisky 0,70 ltr.
  • RAMPUR Sherry PX Indian Single Malt 0,70 ltr.
  • KAVALAN Concertmaster Port Cask 0,70 ltr
  • KAVALAN Single Malt Whisky Sherry Oak Matured 0,70 ltr.