Voeg toe aan favorieten

Biercocktail met Kasteel Rouge

Ingrediënten

  • 1 fles Kasteel Rouge
  • 3 kersen zonder pit (vers of uit pot/diepvries)
  • 1 limoen
  • een paar takjes verse tijm
  • een paar druppels Angostura bitter

Bereidingswijze

Pers de limoen uit. Kneus de tijmtakjes, voeg ze toe aan de helft van het limoensap en ‘muddle’. Voeg de kersen toe en ‘crush’ ze een beetje zodat ze smaak afgeven. Doe sap en kersen in een gekoeld longdrinkglas – een Weizenglas of Teku-glas mag ook – en vul met Kasteel Rouge. Roer rustig door met een lange (cocktail)lepel, garneer met een plakje gember, een takje tijm en/of een extra kers, ‘finish’ met een ‘splash’ Angostura bitter en serveer.

Soort glas

Longdrink

Garnering

Plakje gember, een takje tijm en/of een extra kers

Biercocktail met Kasteel Rouge
(0)

Gebruikt in deze cocktail