Welkom bij de gezelligste drankenspeciaalzaak van Nederland

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij Mitra ben je aan het juiste adres. Bij Mitra kom je niet alleen voor de drankjes. Wij zijn ons ervan bewust dat je vaak met vragen zit die met onze dranken te maken hebben, zoals ‘welke wijn schenk ik bij mijn diner vanavond?’, of ‘kan ik bier drinken bij een heerlijk zoet dessert?’. Bij Mitra zit je goed. Onze medewerkers hebben een uitstekende kennis van dranken met alles wat daarbij hoort en zij adviseren je dan ook graag. Dat hoort standaard bij de uitstekende Mitra service.

Ook voor een op maat gemaakt cadeau kom je naar Mitra. Wil je een speciaal etiket voor op een fles? Ook dat is voor ons geen probleem. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of ‘zomaar’ is, jouw Mitra slijter maakt er met professionele materialen een verrassend geschenk van.

De kennis die onze slijters hebben, willen ze graag met je delen. Per jaar organiseren onze slijters zo’n duizend lokale proeverijen, waar je van harte welkom bent. Zelfs proeverijen van 300 deelnemers en meer zijn ons op het lijf geschreven, getuige onze befaamde Whisky Xperiences die we al een aantal jaren met groot succes en enthousiasme organiseren. Met andere woorden, je vindt bij ons een zee aan ervaring als het om proeverijen gaat. Wijn, bier, port, sherry of whisky, het maakt Mitra niet uit. Zelfs voor de meest unieke cocktails draaien wij onze hand niet om.

Daarnaast is Mitra het adres voor al jouw feesten, partijen en evenementen. Wij hebben, naast de dranken, de juiste artikelen in huis en wij kunnen je adviseren over de juiste invulling van jouw feest. Uiteraard kun je bij ons na afloop altijd de onaangebroken flessen retourneren. Ook dat behoort standaard tot onze service.

 

Zoek de dichtsbijzijnde Mitra

Ben je op zoek de dichtsbijzijnde Mitra drankenspeciaalzaak?
Zoek een Mitra »

 

Ondernemen met Mitra

Ben je een ondernemer en wil je meer weten over de full franchise formule van Mitra drankenspeciaalzaken?
Lees meer »

  • gratis bezorgen vanaf € 75,-
  • gratis afhalen in één van onze 112 winkels
  • vandaag besteld op donderdag in huis