Bezorgen & afhalen

Voordat je afrekent, kun je een keuze maken om de bestelling thuis te laten bezorgen of om het af te halen in een Mitra drankspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Afhalen in de winkel? Géén verzendkosten! Je bestelling is binnen een week af te halen, tenzij anders afgesproken. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling afgehaald kan worden.

Mitra.nl biedt ook het gemak van thuis bezorgen, of om een cadeau op een ander adres te laten bezorgen. Je bestelling wordt binnen 4 werkdagen verwerkt, en je wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer de bestelling wordt geleverd. Houd er rekening mee dat jouw bestelling alleen op werkdagen tussen 18:00 en 22:00 én op zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur geleverd kan worden en alleen afgegeven mag worden aan iemand van 18 jaar of ouder. De bezorger van PostNL kan vragen naar een geldig legitimatiebewijs.

Door de grote drukte i.v.m. Corona, kan het zijn dat de levertijd langer is dan je van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor je begrip. 

 

Thuis laten bezorgen? In dat geval worden er verzendkosten in rekening gebracht afhankelijk van de totaalprijs van jouw bestelling:

  • bij een bestelling tot een bedrag van € 50,00 wordt er € 6.95 in rekening gebracht;
  • bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt jouw bestelling GRATIS thuisbezorgd.