Bezorgen & afhalen

Voordat je afrekent, kun je een keuze maken om de bestelling thuis te laten bezorgen op een adres in Nederland of om het af te halen in een Mitra drankspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Afhalen in de winkel? Géén verzendkosten! Je bestelling is binnen een week af te halen, tenzij anders afgesproken met de winkel. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling afgehaald kan worden.

Mitra.nl biedt ook het gemak van thuisbezorgen, of om een cadeau op een ander adres te laten bezorgen. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen verwerkt, en je wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer de bestelling wordt geleverd. Houd er rekening mee dat jouw bestelling alleen afgegeven mag worden aan iemand van 18 jaar of ouder. De bezorger van PostNL zal vragen naar een geldig legitimatiebewijs of naar je iDIN. Tevens is het niet meer toegestaan om de bestelling af te laten leveren bij de buren. Indien je niet thuis bent gaat de bestelling direct naar een PostNL afhaallocatie.

Thuis laten bezorgen? In dat geval worden er verzendkosten in rekening gebracht afhankelijk van de totaalprijs van jouw bestelling:

  • bij een bestelling tot een bedrag van € 75.00 wordt er € 7.99 in rekening gebracht;
  • bij een bestelling vanaf € 75.00 wordt jouw bestelling GRATIS thuisbezorgd.