Jij kunt deel uitmaken van iets heel groots!

Mitra banen zijn er in alle soorten en maten. Of je nu slijter, of verkoopmedewerker bent, dit is jouw kans. Werken bij Mitra betekent samen werken aan de beste en meest vooruitstrevende drankenspeciaalzaak van Nederland.

Volop kansen om te leren en te groeien

Je maakt deel uit van een gemotiveerd team in een open structuur. Bij Mitra verkoop je niet alleen drank, maar wordt natuurlijk ook de nodige kennis van dranken van je verwacht. Hier zullen wij je in bijstaan, adviseren en onderwijzen. De kracht van goed samenwerken voel je namelijk overal bij Mitra, je staat er dus niet alleen voor.

Maak van plezier je werk

Het plezier dat je beleeft als gezicht van Mitra is net zo belangrijk. De contacten die je legt en de goede verstandhouding met jouw klanten gaat als vanzelf. Hierin stel je je altijd professioneel op. Samen met jouw team sta je garant voor een goed en betrouwbaar advies en verleen je een uitstekende service.

Maak deel uit van het enthousiaste Mitra team

Naast de kennis - die je meer en meer zult gaan ontwikkelen - heb je van nature een enthousiaste vriendelijkheid die aanstekelijk werkt, de juiste betrokkenheid en een grote ondernemingsgeest. Jouw winkel ziet er altijd schoon, netjes en conform de Mitra formule uit. Je zorgt samen met het team voor de juiste laagdrempeligheid voor de klant. En wanneer je met een gezonde dosis energie de interactie met de klant en jouw team niet schuwt, dan ben je zeker hét teamlid dat wij zoeken!

Uiteraard bestaat jouw Mitra team uit verschillende teamleden in diverse functies. Bekijk met frisse moed, de juiste mentaliteit en veel plezier onderstaande uitdagende functies. Wil je graag zelf ondernemen en een slijterij openen? Lees dan meer over 'Ondernemen met Mitra'.

Overzicht vacatures

Verkoopmedewerker - Flexibel

Mitra Zeist, Vrijheidsplein

5-10 uur per week

Mitra Bennekom, Arjo van Oostenbrugge

Weekendmedewerker

Mitra Kaatsheuvel, Jörgen & Isabelle Lips

voor zaterdagen

Hulpkracht 5 tot 10 uur per week

Mitra Bennekom, Arjo van Oostenbrugge