Cocktails maken - in the mix


De juiste mix, we weten allemaal hoe belangrijk dit aspect is. Of het nu gaat om het interieur, kleding of persoonlijkheid, door het mixen van bepaalde factoren kunnen er verrassende creaties tot stand komen. Of het nu uitdagend, creatief of voorspellend is, de juiste mix vinden blijft een kunst. De laatste jaren zien we weer een opleving van de cocktailkunst. We zien steeds vaker dat de cocktail en het maken van cocktails terugkomt op bijvoorbeeld een verjaardagsfeest.

Mitra gaat je daarbij een handje helpen. Hier komen de heerlijkste en meest spectaculaire cocktail recepten aan bod. Soms een uitdaging, maar meestal makkelijk te bereiden, niet alleen smaakvol, maar ook een lust voor het oog. Daarnaast hebben we ook een aantal beertails opgenomen; oftewel een cocktail op basis van een (speciaal)bier. Veel plezier met het maken van jouw cocktail!

Zoek een cocktail

Selecteer hieronder een ingrediënt of zoek met een trefwoord.

tips van de vakman

De juiste mix, we weten allemaal hoe belangrijk dit aspect is. Of het nu gaat om het interieur, kleding of persoonlijkheid, door het mixen van bepaalde factoren kunnen er verrassende creaties tot stand komen. Of het nu uitdagend, creatief of voorspellend is, de juiste mix vinden blijft een kunst.

  • Gebruik het juiste glas
  • Schenk direct na het shaken de cocktail uit
  • Gebruik de juiste temperatuur
  • Gebruik het juiste gereedschap
  • Voorkom morgen
Bekijk alle tips