Voeg toe aan favorieten

Gehaktrol met Dijon mosterd en honing

Gehaktrol  met Dijon mosterd en honing
(0)

Gehaktrol met Dijon mosterd en honing

Ingrediënten

  • 1 kg rundergehakt 
  • 4 el Dijon mosterd 
  • 4 el worcestersaus 
  • 5 el honing 
  • 1 ei 
  • 2 boterhammen geroosterd en gemalen 
  • 4 tl peper  
  • 4 tl zout

Bereiding

Meng de ingrediënten voor het gehaktmengsel met de hand tot het gelijkmatig is verdeeld. Halveer dan het gehakt en rol er 2 rollen van die ongeveer even dik zijn als een rollade. Leg dit op een ovenvaste schaal. Meng de honing met de worcestersaus en bestrijk hiermee de gehaktrol. Doe dan het gehakt in de voorverwarmde oven op 180 C graden en gaar deze in ongeveer 45 minuten mooi bruin. Het vocht hiervan niet weggooien, maar meng het met een lepel en gebruik dit als jus. Je kunt het gehakt ook van tevoren voorbereiden en vervolgens in plakjes folie met een beetje jus op de barbecue opwarmen.

lekker om te serveren bij dit gerecht