Voeg toe aan favorieten

Ovenchili met tortillachips

Ovenchili met tortillachips
(0)

Ovenchili met tortillachips

Een lekker en gemakkelijk Mexicaans gerecht, heerlijk voor de snelle doordeweekse dag of een gezellige zaterdagavond!

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 300 gr rundergehakt
  • 1 zak à 750 gr Mexicaanse wokgroente, diepvries
  • 1 blik à 400 gr chilibonen
  • 1 potje à 300 gr salsa, mild
  • 1 zak à 150 gr tortillachips, naturel
  • 150 gr belegen kaas geraspt
  • 2 tl paprikapoeder

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190°C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 6 minuten bruin en rul.

Voeg de wokgroente toe en bak het 4 minuten mee.

Voeg dan de bonen en de salsa toe, warm het geheel 2 minuten door en schep het mengsel in een ingevette ovenschaal.

Verdeel de tortillachips over de schotel en strooi de kaas dan over de chips.

Bak de schotel ca 15 minuten in het midden van de oven, tot de kaas gesmolten is en de chips goudbruin zijn.

Bestrooi het geheel voor serveren met paprikapoeder.

 

lekker om te serveren bij dit gerecht