Voeg toe aan favorieten

Pitabroodjes met pastrami, komkommer en dille

Pitabroodjes met pastrami, komkommer en dille
(0)

Pitabroodjes met pastrami, komkommer en dille

Dit gemakkelijke recept voor tapas komt uit de Biertapas, verschenen in 2011 bij uitgeverij Terra Lannoo.

Ingrediënten

  • 4 pitabroodjes
  • 8 plakjes pastrami of mager pekelvlees
  • 8 eetlepels kleine blokjes komkommer
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 1 eetlepel fijngeknipte verse dille
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

Meng de kleine blokjes komkommer met de roomkaas. Roer de fijngeknipte dille erdoor en breng het mengsel op smaak met peper en zout.

Laat het mengsel 1 uur in de koelkast opstijven.

Verwarm de pitabroodjes volgens de gebruiksaanwijzing.

Verdeel vervolgens het mengsel en de plakjes pastrami over de pitabroodjes en halveer of snijd de broodjes in reepjes.

Garneer met wat verse dille en eventueel dunne schijfjes komkommer.

 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.49
[300,0000 - 0] 0204994000