Voeg toe aan favorieten

Pompoenpuree met ravioli

Pompoenpuree  met ravioli
(0)

Pompoenpuree met ravioli

Ingrediënten

  • 300 gram flespompoen
  • 2 eetlepels roomkaas
  • 1 dl gevogelte- of groentenbouillon
  • 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
  • 200 gram verse, ambachtelijke ravioli gevuld met kaas
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

De flespompoen schillen, zaadjes verwijderen en in stukjes snijden. In een braadpan of wok de olie verhitten en de stukjes pompoen kort roerbakken. Hittebron op de laagste stand zetten, bouillon toevoegen en gedurende 15 minuten met de deksel op de braadpan of wok stoven. Na de stooftijd pureren en naar smaak zeven. Terugdoen in de braadpan of wok, zo kort mogelijk verwarmen en de roomkaas erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De ravioli volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar koken. De pompoenpuree en ravioli over kleine schaaltjes verdelen. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.39
[685,0000 - 0] 0106771000
  26.49
[231,0000 - 0] 0368830000