Royal Salute 21Yrs Royal Salute 21 Yrs Polo Jodhpur

Royal Salute 21Yrs Royal Salute 21 Yrs Polo Jodhpur

Royal Salute werd opgericht ter gelegenheid van de kroning van Koningin Elizabeth II in 1953 en heeft van sindsdien een grote affiniteit met de polosport, de 'Sport der Koningen'. Als eerbetoon aan de gemeenschappelijke waarden met het spel vol vaardigheid, eer en gratie, heeft Royal Salute een iconische serie van gelimiteerde edities ontwikkeld. De tweede editie van de reeks is gericht op India, de geboorteplaats van het moderne Polo. India heeft een sterke band met de polosport en heeft oorspronkelijke wortels in royalty en rituelen. Daarnaast is het ook een magisch en kleurrijk land. Deze nieuwe, speciaal ontwikkelde 21YO blend is gecreëerd door Sandy Hyslop. Geïnspireerd door de rijke specerijen en smaken die kenmerkend zijn voor India – zoals de zoete mango Chutney voor een pittige afdronk. De whisky is een malt blend dat de exotische fruitige noten versterkt en is volledig afgewerkt in virgin eiken vaten om de kruidigheid te garanderen.

Let op dit is een artikel met beperkte oplage OP=OP! (2 beschikbaar)
 

Geur: Tropisch fruitige aroma's van sappige mango, granaatappel en kokosnoot aangevuld met butterscotch, vanillevla en zelfgemaakte abrikozen- en gemberjam.

 

Smaak: Rijk en kruidig in de mond met tonen van donkere chocolade, rijke caramel en dikke honing overgoten met verwarmende kaneel, kruidnagel en gemberkruid.

199.99

Bestellen?

Neem contact op.
  • Artikelcode:0000
  • Inhoud:70 CL
  • Alcohol:40,0 %