Mitra Member klantenkaart altijd bij de hand

Heb je een portemonnee vol met pasjes en wil je de Mitra Member klantenkaart graag digitaal meenemen? Dat kan natuurlijk ook! De beste optie is onze eigen Mitra Member app. Zo blijf je altijd op de hoogte, heb je spaarpas bij de hand en heb je direct inzicht in je spaarsaldo. Maar naast de Mitra Member app hebben we nog 3 opties. Voeg je Mitra Member klantenkaart toe aan een van de handige apps die het mogelijk maakt om klantenkaarten en/of bankpasjes overal bij je te dragen. Bijvoorbeeld via Stocard, OK of PasNL. Vervolgens kun je in de winkel via de app je pas laten scannen. Op die manier profiteer je altijd van de voordelen van Mitra Members. Dat scheelt weer een pasje in je toch al overvolle portemonnee.

Stocard
Voeg je Mitra Member klantenkaart toe aan Stocard. Dat kan heel eenvoudig via deze Add2Stocard button. Je krijgt dan per mail een bericht zodat de pas in je Stocard app komt te staan. Of voeg je klantenkaart handmatig toe door onderstaande barcode te scannen via de Stocard app.
 
 
 
OK
Voeg je Mitra Member klantenkaart toe aan de OK-app. Dat kan heel eenvoudig door de OK app te openen op je smartphone. Klik vervolgens rechtsboven op ‘+ ‘ (voeg een nieuwe pas toe). Selecteer de Mitra Member klantenkaart en scan vervolgens de barcode op de achterkant van je Mitra Member klantenkaart.
 
 
PasNL
Voeg je Mitra Member klantenkaart toe aan PasNL. Dat kan heel eenvoudig door de PasNL app te openen op je smartphone. Klik vervolgens rechtsboven op ‘+ ‘ (voeg een nieuwe pas toe). Selecteer de Mitra Member klantenkaart en scan vervolgens de barcode op de achterkant van je Mitra Member klantenkaart.
 
  • gratis bezorgen vanaf € 75,-
  • gratis afhalen in één van onze 113 winkels
  • vandaag besteld op vrijdag in huis