Het Chileense Cono Sur is de komende 3 jaar de officiële wijnpartner van het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld: Le Tour de France!

28 mei 2015

Het Chileense Cono Sur is de komende 3 jaar de officiële wijnpartner van het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld: Le Tour de France! De Grand Départ is de feestelijke aftrap van deze Franse wiellerronde, die dit jaar in Utrecht plaatsvindt.

“Met de start van de Tour de France dit jaar in Utrecht zal het tourvirus het Nederlandse publiek meer dan andere jaren in de greep houden”, zegt Marcel Kerkmeester, Algemeen Directeur van Groupe LFE.”Deze Grand Départ biedt ons, als importeur van Cono Sur, dan ook een unieke kans om de Nederlandse consument verder kennis te laten maken met deze heerlijke en toegankelijke Chileense wijnen”.

Cono Sur staat aan de start van twee prachtige Tourdagen, beginnend op zaterdag 4 juli in Utrecht en de finish op zondag 5 juli op het kunstmatige eiland Neeltje Jans, tussen Schouwen en Noord-Beverland. Op 4 juli wordt een Cono Sur hospitality gedeelte ingericht om belangrijke relaties en pers te ontvangen. Daarbuiten kan iedereen genieten van een heerlijk glas Cono Sur, deze wordt bij diverse horecagelegenheden in en rondom Utrecht aangeboden. Op 5 juli strijkt Cono Sur neer op Neeltje Jans, waarbij de nadruk ligt op de toeschouwers. Die maken in de animatiezone van het tourdorp kans op leuke Cono Sur prijzen of genieten van heerlijke Chileense hapjes die vanuit de Cono Sur Foodtruck worden geserveerd.

De focus ligt op de wijnen van de Cono Sur Bicicleta (fiets) serie. De link naar het wielrennen is dus snel gemaakt! Bovendien is fietsen Cono Sur helemaal niet vreemd, hun Bicicleta serie heeft namelijk de fiets als symbool. Het vertegenwoordigt Cono Sur’s mentaliteit van innovatie, passie, toewijding en respect voor het milieu. Bovendien verplaatst het oogstteam zich in de wijngaarden per fiets, wel zo fijn voor de wijnstokken!

De Tour de France is een van de meest belangrijke sportevenementen ter wereld. Meer dan 3 miljard kijkers volgen de renners die zo’n 3350 kilometer overbruggen, verdeeld over 21 etappes. Dit jaar begint de race op zaterdag 4 juli in Utrecht en eindigt op 26 juli in Parijs. Het is dit jaar de vijfde keer dat de Tour terugkeert naar Nederland, een record!

Laatste Nieuwsberichten

10-04-2024

Mitra Member Deal Dagen

Van 11 t/m 13 april zijn het Mitra Member Deal Dagen! Tijdens deze drie dagen krijgen Mitra Members ...  » 
07-03-2024 Mitra Oirschot, Hans & Hans

Aanmelden voor onze FANMAIL

Naast de landelijke nieuwsbrief van Mitra.nl verzenden wij ook zelf ongeveer tweemaal per maand ...  » 
14-01-2024 Mitra Wierden, slijter Berends

link naar menu Untappd Mitra slijter Berends

https://untp.beer/28WPO  » 
14-01-2024 Mitra Lelystad, slijter Berends

link naar menu Untappd Mitra slijter Berends

https://untp.beer/28WPO  » 
12-11-2023 Mitra Lisse

Promotie van Rushkinoff Caramel

Donderdag 16 november  zal niemand minder dan Frans Duijts in de winkel langskomen om ...  » 
Bekijk alle nieuwsitems »

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en drankadvies.