Merrys wint ‘Best Irish Chocolate Liqueur’ op World Liqueur Awards 2019

26 april 2019
Tijdens de World Liqueur Awards worden ’s werelds beste likeuren bekroond met een prestigieuze award. Dit jaar is de terechte winnaar in de categorie Best Irish Chocolate Liqueur, de geliefde en elegante Merrys White Chocolate Irish Cream Liqueur.
 
Don Crowley over Merrys
Dan Crowley, algemeen directeur en master blender van Merrys Irish Cream, heeft de afgelopen 25 jaar het award-winnende recept van Merrys tot in de puntjes geperfectioneerd. Hij zegt: “Terwijl we veel van het succes van de afgelopen 25 jaar te danken hebben aan het vakmanschap en passie van ons team, is er ook geen twijfel dat, boven alles, het de goede kwaliteit van al onze ingrediënten en de versheid van onze rijke Ierse room is dat Merry’s zo speciaal maakt.
 
We hebben het geluk dat we de room kunnen verkrijgen van grasetende koeien in de weelderige Golden Vale regio, en dat we deze room in kleine hoeveelheden en binnen enkele uren na het verlaten van de boerderij kunnen bottelen. Dit, in combinatie met onze toegang tot de beste aged Irish whiskey geven Merrys dat speciale smaakprofiel”.
 
Merrys White Chocolate Irish Cream Liqueur
Merrys is de zachte, lichte witte chocolade likeur met Ierse whiskey en verse room. Deze wordt al sinds 1994 geproduceerd door Robert A. Merry & Co in de Ierse regio Tipperary met de meest verse room uit de prachtige Golden Vale regio. De rijke en elegante smaak van witte chocolade in combinatie met de beste Ierse whiskey en romige vanille bonen geven Merrys een prachtige smaak balans: niet te zwaar, niet te dik, niet te zoet, maar gewoon ontzettend lekker!
 
Merrys White Chocolate is heerlijk om puur te drinken, met een paar ijsklontjes, of als topping bij desserts. Maak ook eens een cheesecake met Merrys White Chocolate Irish Cream Liqueur!
 

Laatste Nieuwsberichten

29-10-2019

Mitra Bennekom opent binnenkort haar deuren

Mitra is binnenkort terug in Bennekom! Op woensdag 6 november opent drankenspeciaal Arjo van ...  » 
18-10-2019

Beste Bockbier Competitie 2019 - Jurydag en bekendmaking prijzen

Vandaag heeft in het Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout de jurydag plaats gevonden van de ...  » 
01-10-2019 Mitra Breda

WIJNPROEVERIJ

Wijnliefhebbers opgelet!   MItra Drankenspeciaalzaak Gé Reuvers  organiseert ...  » 
18-09-2019

Mitra verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020 in categorie Eten&Drinken

De categoriewinnaars van de publieksprijzen ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ ...  » 
11-08-2019 Mitra Den Bosch, Zonneveld

Uw adres voor relatiegeschenken!

Bent u op zoek naar een betrouwbare winkel voor uw relatiegeschenken? Loop dan binnen bij Mitra ...  » 
Bekijk alle nieuwsitems »