Merrys wint ‘Best Irish Chocolate Liqueur’ op World Liqueur Awards 2019

26 april 2019
Tijdens de World Liqueur Awards worden ’s werelds beste likeuren bekroond met een prestigieuze award. Dit jaar is de terechte winnaar in de categorie Best Irish Chocolate Liqueur, de geliefde en elegante Merrys White Chocolate Irish Cream Liqueur.
 
Don Crowley over Merrys
Dan Crowley, algemeen directeur en master blender van Merrys Irish Cream, heeft de afgelopen 25 jaar het award-winnende recept van Merrys tot in de puntjes geperfectioneerd. Hij zegt: “Terwijl we veel van het succes van de afgelopen 25 jaar te danken hebben aan het vakmanschap en passie van ons team, is er ook geen twijfel dat, boven alles, het de goede kwaliteit van al onze ingrediënten en de versheid van onze rijke Ierse room is dat Merry’s zo speciaal maakt.
 
We hebben het geluk dat we de room kunnen verkrijgen van grasetende koeien in de weelderige Golden Vale regio, en dat we deze room in kleine hoeveelheden en binnen enkele uren na het verlaten van de boerderij kunnen bottelen. Dit, in combinatie met onze toegang tot de beste aged Irish whiskey geven Merrys dat speciale smaakprofiel”.
 
Merrys White Chocolate Irish Cream Liqueur
Merrys is de zachte, lichte witte chocolade likeur met Ierse whiskey en verse room. Deze wordt al sinds 1994 geproduceerd door Robert A. Merry & Co in de Ierse regio Tipperary met de meest verse room uit de prachtige Golden Vale regio. De rijke en elegante smaak van witte chocolade in combinatie met de beste Ierse whiskey en romige vanille bonen geven Merrys een prachtige smaak balans: niet te zwaar, niet te dik, niet te zoet, maar gewoon ontzettend lekker!
 
Merrys White Chocolate is heerlijk om puur te drinken, met een paar ijsklontjes, of als topping bij desserts. Maak ook eens een cheesecake met Merrys White Chocolate Irish Cream Liqueur!
 

Laatste Nieuwsberichten

17-07-2019 Mitra Wijchen, Vermeulen

GEWIJZIGDE VAKANTIETIJDEN

I.v.m. de vakantieperiode zijn wij de komende weken op vrijdag om 18.00 uur gesloten.  » 
12-07-2019 Mitra Breda

VEDETT GRATIS GLAS MET JE NAAM EROP

VEDETT  Belgische bieren met een eigen karakter en volmondig veel smaak. Bij 3 flesjes een ...  » 
28-06-2019

Mitra komt met een nieuwe tas: de Mitra Strandtas. Vier de zomer!

Een maand nadat Mitra de eerste stappen in de fashion-wereld heeft gezet komt er al een tweede tas ...  » 
06-06-2019

Mitra is terug in Geleen

Mitra drankenspeciaalzaken is donderdag 6 juni in Geleen geopend. Ondernemer Wil Meijers met zijn ...  » 
31-05-2019

Mitra introduceert het fashion item voor elke vader: de Mannentas

• Mitra doet zijn intrede in de fashion-wereld • Introductie van de Mannentas is een feit ...  » 
Bekijk alle nieuwsitems »