Weekend en vakantiemedewerker

8-12 uur per week

Mitra Kaatsheuvel, Jörgen & Isabelle Lips

Mitra Slijterij Lips is op zoek naar een enthousiaste medewerker; voor met name zaterdagen en evt vrijdagen. Tussen de 8 en 12 uur per week en in onderling overleg.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, creatieve, klantvriendelijke, en handen uit de mouwen-medewerker die ons team komt versterken. De werkzaamheden bestaan uit het aanvullen van de winkel, verkoop, adviezen aan de klanten, maken en bedenken van geschenken, en alle andere voorkomende werkzaamheden. Enige verkoopervaring is een pre, net zoals interesse in het slijtersvak. Ben jij in het bezit van een MBO diploma en bereid om (of reeds in het bezit van) het certificaat Sociale Hygiëne te halen? Wil je alles leren over het slijtersvak, ben je minimaal 21? Dan is deze baan echt iets voor jou! Reageer snel en stuur je solicitatiebrief met CV naar kaatsheuvel@mitra.nl . 

Soort dienstverband: Parttime

Belangrijk

Wanneer je jonger bent dan 18 jaar mag je nog geen deel uit maken van het Mitra team.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mitra zal jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je te informeren over Mitra en garandeert deze gegevens niet aan derden te verstrekken. Wanneer je dit formulier verzendt, ga je akkoord met ons privacy statement.

Annuleer

Overzicht vacatures

Wij zoeken jou!

Mitra Zeewolde, Martijn Thiele

vakkenvuller

Mitra Apeldoorn, Driessen

Weekend en vakantiemedewerker

Mitra Kaatsheuvel, Jörgen & Isabelle Lips

8-12 uur per week

Weekendmedewerker

Mitra Kaatsheuvel, Jörgen & Isabelle Lips

voor zaterdagen