Student Stagiair

Loondienst BBL BOL

Mitra Lelystad, slijter Berends

Als stagiaire bij Mitra drankenspeciaalzaken is flexibiliteit van essentieel belang. Tijdens je stage verwachten we een tomeloze inzet, waarin jouw klantvriendelijkheid helemaal tot zijn recht komt en waar je presentatie t.o.v. collega’s, maar zeker ook jouw klanten, optimaal is. Daarnaast dien je goed contact te kunnen leggen met jouw klanten, leergierig te zijn en gemotiveerd te zijn om samen met het team van Mitra een daverend succes te maken!

Kortom: een uitdagende stage waarin je met veel plezier en een grote verantwoordelijkheid een zeer breed scala aan werkzaamheden moet ontwikkelen, inplannen en uitvoeren. Tevens weet je samen met de slijter bepaalde doelstellingen neer te leggen, waar je uiteindelijk het rendement van weet te realiseren.

Belangrijk

Wanneer je jonger bent dan 18 jaar mag je nog geen deel uit maken van het Mitra team.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mitra zal jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je te informeren over Mitra en garandeert deze gegevens niet aan derden te verstrekken. Wanneer je dit formulier verzendt, ga je akkoord met ons privacy statement.

Annuleer

Overzicht vacatures

Student Stagiair

Mitra Lelystad, slijter Berends

Loondienst BBL BOL

vakkenvuller

Mitra Apeldoorn, Driessen