Zaterdag medewerk(st)er voor +/- 5 uur

Meer uren voor door de week is bespreekbaar!

Mitra Gorinchem, Zonneveld
 
Geniet jij ook zo van een heerlijk drankje? Kun je goed met klanten omgaan en vindt je het leuk om ze fijn te helpen zodat ze met een blij gezicht de winkel verlaten? Ben jij enthousiast over de prachtige Mitra formule? Dan zoeken wij jou in onze winkel!
 
Jij bent:
Enthousiast / Klantvriendelijk / Flexibel / Gemotiveerd / Creatief / Zelfstandig / Bereid tot    
extra werken in vakanties, bij drukte of bij ziekte / In bezit van certificaat sociale hygiëne of 
bereidt dat te halen.
 
Wij bieden je:
Een gezellig klein team / Leuk contact met de klanten / Proeven van heerlijke dranken /
Marktconform salaris / 10% personeelskorting / Reiskostenvergoeding / Eindejaarsbonus.
 
Ben jij minimaal 21 jaar oud? Kom langs in de winkel of mail je sollicitatie naar Raymond Zonneveld via mitraslijterijzonneveld@hotmail.com of bel naar 0183 74 66 60.
 
Over Mitra Zonneveld:
Mitra Zonneveld is sinds oktober 2018 gevestigd in winkelcentrum Hoog Dalem in Gorinchem. Wij staan bekend om ons zeer uitgebreide assortiment, met name onze bierafdeling springt eruit met meer dan 450 (!) verschillende speciaalbieren. Ook voor cadeaus en/of relatiegeschenken weet de klant ons te vinden. Recent is onze winkel nog vernieuwd en zijn wij weer up to date.
Mitra Retail B.V. is het bedrijf achter de Mitra formule, met inmiddels meer dan 100 aangesloten ondernemers door heel Nederland en dat aantal is nog groeiende.
 

Belangrijk

Wanneer je jonger bent dan 18 jaar mag je nog geen deel uit maken van het Mitra team.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mitra zal jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je te informeren over Mitra en garandeert deze gegevens niet aan derden te verstrekken. Wanneer je dit formulier verzendt, ga je akkoord met ons privacy statement.

Annuleer