Zondag- en oproepkracht

Part-time

Mitra Lelystad, slijter Berends

In deze functie is flexibiliteit van essentieel belang. Dat blijkt uit de contracten die hierop van toepassing kunnen zijn. Wanneer we het hebben over een hulpkrachtenovereenkomst, dan hebben we het over een flexibel contract van 4 tot 12 uur per week of een contract van 13 tot 16 uur per week. Eens in de vier weken wordt in overleg met de slijter het rooster vastgelegd. Binnen deze functie verwachten we een tomeloze inzet, waarin jouw klantvriendelijkheid helemaal tot zijn recht komt en waar je presentatie t.o.v. collega’s, maar zeker ook jouw klanten, optimaal is. Daarnaast dien je goed contact te kunnen leggen met jouw klanten en in het bezit te zijn van het diploma Sociale Hygiëne, of bereid zijn deze te halen.

Belangrijk

Wanneer je jonger bent dan 18 jaar mag je nog geen deel uit maken van het Mitra team.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Mitra zal jouw persoonlijke gegevens alleen gebruiken om je te informeren over Mitra en garandeert deze gegevens niet aan derden te verstrekken. Wanneer je dit formulier verzendt, ga je akkoord met ons privacy statement.

Annuleer