Voeg toe aan favorieten

Bailey’s & Bubbles

Ingrediënten

  • 20 g extra pure chocolade (72% cacao of meer)
  • 50 ml Bailey’s  
  • 60 ml bruiswater
  • slagroom (versgeklopt of uit spuitbus)
  • 4 marshmallows

Bereidingswijze

Hak de chocolade fijn. Giet de Bailey’s met wat ijs in het glas, vul aan met bruiswater. Spuit er een flinke toef slag-room op en bestrooi met gehakte chocolade. Rijg de marshmallows op een (of meer) grote cocktailprikker(s), schroei de marshmallows eventueel heel kort met de brander. Zet de prikker(s) en een rietje in het glas en serveer direct.

Soort glas

aag glas (op voet) / grote cocktailprikker(s) / crème-brûlée-brander (optioneel) / rietje

Bailey’s & Bubbles
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  17.49
[3148,0000 - 0] 0359246000