Voeg toe aan favorieten

Bellini

Ingrediënten

  • 100-120 ml MARTINI Prosecco
  • 50 ml (zelfgemaakte) perzikenpuree
  • 1 citroenpartje
  • IJsblokjes
 

Bereidingswijze

  1. Doe perzik in een blender of pureer het met een vork. 
  2. Doe de perzikenpuree in een champagneflûte.
  3. Knijp het citroenpartje uit boven het glas. 
  4. Voeg de MARTINI Prosecco toe. 
  5. Roer het geheel kort door, maar zorg dat de bubbels niet verdwijnen.  
 
 
Deze bruisende cocktail past perfect bij een bruisend feestje. De cocktail werd voor het eerst in de Harry’s Bar in Venetië geschonken door Giuseppe Cipriani. Hij vernoemde de cocktail naar de Venetiaanse schilder Giovanni Bellini, omdat de kleur van de cocktail hem aan een schilderij van de schilder deed denken. De oranje perzikcocktail is perfect als aperitief of digestief bij een diner, maar werkt ook zeker goed op een cocktailparty. 

Soort glas

Flute

Tip: Maak de cocktail extra fancy met een schijfje perzik en een framboos.
Bellini
(1)

Gebruikt in deze cocktail

  11.99
[56,0000 - 0] 0065455000

Reviews van Mitra klanten

  • Ster vol Ster vol Ster vol Ster vol Ster leeg
    Goed
    10 juni 2020