Voeg toe aan favorieten

Frambozen rum cocktail

Ingrediënten

  • 1 deel rum
    (bijvoorbeeld Don Papa 7 Yrs)
  • 2 delen Bacchus frambozenbier
  • 1 deel versgeperst limoensap
  • 1 deel simple syrup
  • 1 plakje verse gember (geschild)
  • Ijsblokjes
  • Schijfje limoen of gember

Bereidingswijze

Witbier en fruitbier doen het goed in biercocktails. Probeer Bacchus eens in een frambozen-rum-cocktail, die even easy te maken is  als dat-ie smaakt. Zo: 1 deel rum (bijvoorbeeld Don Papa 7 Yrs), 2 delen Bacchus frambozenbier, 1 deel versgeperst limoensap, 1 deel simple syrup (zie pagina 44) en 1 plakje verse gember (geschild). Serveer met ijsblokjes en garneer met een schijfje limoen of gember.

Frambozen rum cocktail
(0)

Gebruikt in deze cocktail