Voeg toe aan favorieten

Fruit Delight

Ingrediënten

130 ml vruchtenthee op basis van hibiscus en rozenbottel 70 ml vruchtensap (zelf geperste sinaasappelen of een ander, dik, zoet vruchtensap, zoals mango of multi-vruchten) 4 cl Cointreau Sinaasappellikeur

Bereidingswijze

Voor deze cocktail heb je een sterke vruchtenthee nodig. Dat betekent: dubbele portie, dubbele trektijd (ca. 20 minuten). Laat de thee koud worden. Als alternatief kun je ook gedroogde vruchten gedurende een nacht in de koelkast in koud water laten trekken. Zeef de thee en voeg vruchtensap toe als tegenwicht voor de bittere vruchtenthee. Schenk uit in een glas met ijsblokjes. Voeg vervolgens de Cointreau toe.

Soort glas

Cocktailglas

Fruit Delight
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  14.79
[360,0000 - 0] 0785792000