Voeg toe aan favorieten

Hik, Hibiscus

Ingrediënten

  • 100 g fijne kristalsuiker
  • 1 zakje of 1 el hibiscusthee
  • 1 stukje laos van 2 cm + extra voor garnering (optioneel)
  • ± 180 ml gin (bv. Hayman’s Old Tom)
  • 1 fles Bernard-Massard Demi Sec
  • gedroogde hibiscus (garnering, optioneel)
  • citroengras (garnering, optioneel)

Bereidingswijze

1. Doe de suiker met 50 ml water en de losse hibiscusthee (zonder zakje) in een kleine steelpan en breng al roerend aan de kook. Snijd de laos in plakjes en voeg ze toe. Roer tot alle suikerkristallen zijn opgelost. Laat afkoelen.

2. Schenk in elk glas een bodempje siroop, 30 ml gin, vul aan met Bernard-Massard en garneer.

Garnering

Citroengras

Soort glas

Longdrinkglas

Hik, Hibiscus
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  15.99
[1223,0000 - 0] 0014923444
  31.99
[576,0000 - 0] 0001018758