Voeg toe aan favorieten

Irish Coffee met Karamelcrunch

Ingrediënten

  • 150 ml verse koffie  
  • 3 theelepels bruine basterdsuiker  
  • 100 ml slagroom  
  • 40 ml Jameson Irish Whiskey  
  • 50 g kristalsuiker (voor de karamel) 

 

Bereidingswijze

  1. Maak de karamelcrunch: verwarm de suiker met 1 eetlepel water in een koekenpan op laag vuur tot karamel. Giet op bakpapier en laat uitharden.  
  2. Zet de koffie en roer 1 theelepel basterdsuiker erdoor.  
  3. Klop de slagroom met de resterende suiker lobbig. Voeg op het eind de whiskey toe.  
  4. Schenk de koffie in een glas, schep de whiskeyslagroom erop en garneer met stukjes karamel.

 

 

 

Irish Coffee met Karamelcrunch
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  27.99
[836,0000 - 0] 0864951000