Voeg toe aan favorieten

Midnight Maple

Ingrediënten

  • 50 ml Johnnie Walker Black Label Whisky
  • 1 fles Angostura bitters
  • 100 g rozijnen of gedroogde abrikozen
  • 2 kaneelstokjes
  • Stukje gember
  • 10 ml ahornsiroop
  • 4 dashes of bitters to glass with ice

Bereidingswijze

  • Voeg de Angostura bitters, de rozijnen of abrikozen en de kaneelstokjes samen met de gember en laat het 24 uur staan. Zeef het daarna in een glas.
  • Voeg 50 ml Johnnie Walker Black Label Whisky, 10 ml ahornsiroop en 4 units bitters toe.
  • Roer 30 seconden en giet het in een coupeglas.
  • Garneer met een schijfje sinaasappel.

Garnering

Een schijfje sinaasappel

Soort glas

Coupeglas

Midnight Maple
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  22.79
[149,0000 - 0] 0311561000