Voeg toe aan favorieten

Mozarts Triple

Ingrediënten

  • 30 g witte chocolade
  • 1 el sesamzaad
  • 50 ml Mozart Gold Chocolate
  • 50 ml Mozart Strawberry White Chocolate
  • 50 ml Mozart Dark Chocolate
  • 1 el tahin (sesampasta)
  • 1 bolletje chocoladeroomijs


 

Bereidingswijze

Zet het martiniglas in de vriezer. Hak de chocolade in kleine stukjes en smelt ze au bain-marie (hang een hittebestendige kom in een pan met een laag kokend water, zorg dat de kom het water niet raakt, laat de stukjes chocolade al roerend smelten in de kom). Doop het ijskoude glas in de chocolade en laat stollen met mooie drips. Bestrooi de rand met sesamzaad. Mix de rest van de ingrediënten in de blender en mix tot een gladde Mozart-smoothie. Schenk in het glas, rietje erin en serveer direct.

Soort glas

Martiniglas

Vervang de Mozart Strawberry door White Chocolate, het chocolade-ijs door mokka-ijs, bestrooi de witte choco-drip met fijngehakte koffiebonen en laat de tahin achterwege.
Mozarts Triple
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  17.49
[31,0000 - 0] 0305979444
  17.49
[24,0000 - 0] 0012564444
  17.49
[16,0000 - 0] 0381225444