Voeg toe aan favorieten

Pear & Ginger

Ingrediënten

  • 60 ml honing
  • 8 steranijs
  • 150 ml Belvedere Organic Infusions Pear & Ginger
  • 1 fles prosecco (bv. Bellussi)
  • 300 ml bruiswater
  • 40 ml citroensap
  • 1 tl vanille-extract
  • 5 cm gember, geschild in plakjes gesneden
  • 2 peren, geschild en in partjes gesneden
  • 6 takjes munt (garnering, optioneel)
     

Bereidingswijze

Laat de honing, steranijs en 60 ml water in een steelpannetje tot eenderde inkoken en daarna afkoelen. Doe alle ingrediënten met enkele ijsblok-
jes in de pitcher of drankdispenser en meng met een barlepel. Schenk de Peer & gember-punch in 6 glazen met ijs en garneer met steranijs en eventueel een takje munt.

Soort glas

Pitcher of drankdispenser (inhoud > 1,5 liter)

Pear & Ginger
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  11.99
[779,0000 - 0] 0001015170
  51.99
[2,0000 - 0] 0001042425