Voeg toe aan favorieten

Pineapple Float

Ingrediënten

  • 50 g (liefst verse) ananas + extra voor garnering
  • 40 ml Bacardi Añejo Cuatro
  • 20 ml Pinaq Gold (zie blz. 100)
  • 50 ml versgeperst ananassap
  • 4 kleine bollen vanilleroomijs
  • ca. 175 ml London Essence Ginger Beer  
  • ananasblad (garnering, optioneel)

Bereidingswijze

Snijd de stukjes ananas klein en verdeel ze in de glazen. Shake de Bacardi, Pinaq, het ananassap en een handvol ijsklontjes in de shaker tot alles goed koud is. Schenk door een zeef op de ananasstukjes en doe de bolletjes ijs erbij. Vul de glazen aan met Ginger Beer. Garneer met een paar stukjes verse ananas op de rand (of een cocktailprikker) en ananasblad.

Soort glas

Longdrinkglas

Pineapple Float
(1)

Gebruikt in deze cocktail

  24.49
[310,0000 - 0] 0001018352

Reviews van Mitra klanten

  • Ster vol Ster vol Ster vol Ster vol Ster vol
    Uitstekend
    3 mei 2022