Voeg toe aan favorieten

Pink Panther

Ingrediënten

  • 2 roze grapefruits (± 300 ml)
  • 1 blik kikkererwten (± 310 ml)
  • 1 rode peper
  • 100 ml Esbjaerg Vodka
  • 50 ml grenadine limonadesiroop
  • 1 tl vanille-extract

Bereidingswijze

Pers voor 4 vurige cocktails 2 roze grapefruits uit en zeef het sap boven een kom – je hebt ± 300 ml nodig. Laat 1 blik kikkererwten (± 310 ml) uitlekken en vang het vocht op. Alleen het vocht wordt gebruikt. Bewaar de kikkererwten om een lekkere hummus van te maken. Snijd 1 rode peper in zo dun mogelijke plakjes (als je niet van heel pittig houdt, verwijder dan de zaadlijsten).

Doe het grapefruitsap, het kikkererwtenvocht, de helft van de rode peper, 100 ml Esbjaerg Vodka, 50 ml grenadine limonadesiroop
en 1 tl vanille-extract in een cocktailshaker (indien nodig in twee delen). Shake 45 seconden flink; er moet schuim ontstaan. Schenk de mix in de cocktailglazen. Extra chic om te serveren met een paar roze peperkorrels op de schuimlaag.

Garnering

roze peperkorrels

Soort glas

cocktailglazen

Pink Panther
(0)

Gebruikt in deze cocktail