Voeg toe aan favorieten

Smokey Apple Cinnamon

Ingrediënten

  • 1 kaneelstokje
  • ½ appel
  • 50 ml Captain Morgan Sliced Apple
  • 200 ml (troebel) appelsap
  • Versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Rook het glas zoals in de how-to beschreven. Snijd ondertussen de appel in flinterdunne plakjes (gebruik een mandoline als je die hebt). Vul het glas tot de helft met crushed ijs, schenk de Captain Morgan Sliced Apple rum en het appelsap erop. Voeg de plakjes appel toe en draai een paar keer aan de pepermolen. Garneer desgewenst met het kaneelstokje (smeulende kant uit het glas).
 

How-to smoke a glass
Check of het glas over het kaneelstokje past, breek of snijd er anders een stukje af. Steek het kaneelstokje aan en laat branden tot het goed smeult. Leg het op een bakplaat, zet het glas erover en laat in het glas roken tot het helemaal dooft (ca. 5 minuten). Dit kan ook met salieblaadjes of een takje rozemarijn. Mmm, geniet van je spicy & smokey cocktail.

Soort glas

Tumberglas

Smokey Apple Cinnamon
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  21.79
[25,0000 - 0] 0001039161