Voeg toe aan favorieten

Stoofperen bramenpunch

Ingrediënten

  • 350 g stoofperen (zelfgemaakt, kant-en-klaar of uit pot)
  • 6 el stoofperensiroop (sap van de stoofperen)
  • 200 ml Boomsma Vlierbessenlikeur
  • 250 g bramen (vers of diepvries) + extra voor garnering
  • 1 fles Preignes le Vieux Syrah Rosé

Bereidingswijze

Snijd de stoofperen in kleinere stukjes van ca. 2 cm en doe ze met de siroop, de vlierbessenlikeur, bramen en ijsklontjes naar smaak in de karaf en vul aan met Preignes le Vieux Syrah Rosé. Steek er een lange cocktailprikker met bramen in.

Garnering

Bramen

Soort glas

Glazen karaf

Kook 250 g cranberry’s (vers of diepvries) met 2 el water, 2 el kristalsuiker en ½ tl kaneel in een steelpan. Kook op laag vuur in ca. 5 minuten tot een grove compote. Laat helemaal afkoelen en meng door de punch.
Stoofperen bramenpunch
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  6.99
[834,0000 - 0] 0050717000