Voeg toe aan favorieten

Storm The Beach

Ingrediënten

  • 30 ml Don Papa Rum 7 Yrs
  • 10 ml Stroh Rum
  • 20 ml Disaronno Velvet
  • 15 ml grapefruitsap
  • 15 ml versgeperst limoensap
  • 15 ml kaneel-komijnsiroop*
  • ijs
  • limoen
  • Stroh rum

Bereidingswijze

Doe 30 ml Don Papa Rum 7 Yrs, 10 ml Stroh Rum, 20 ml Disaronno Velvet, 15 ml grapefruitsap, 15 ml versgeperst limoensap en 15 ml kaneel-komijnsiroop* en ijs in een cocktailshaker en schud 15 seconden. Schenk door een zeef in een tiki-glas gevuld met crushed ijs. Vul de uitgeperste helft van een limoen met wat Stroh rum, steek het voorzichtig aan en garneer er je glas mee voor een spectaculaire presentatie.

(*) Kaneel-komijnsiroop maak je zo: rooster 1 tl komijnzaad kort in een droge koekenpan, laat afkoelen en maal of vijzel het grof. Breng 2 kaneelstokjes in 100 ml water aan de kook, draai het vuur laag, los er 100 g suiker in op en voeg het komijnpoeder toe. Zeef, laat afkoelen en gebruik.

Soort glas

tiki-glas

Garnering

Vul de uitgeperste helft van een limoen met wat Stroh rum, steek het voorzichtig aan

Storm The Beach
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  22.99
[270,0000 - 0] 0001027348
  25.49
[134,0000 - 0] 0873748000
  39.99
[215,0000 - 0] 0001012369