Voeg toe aan favorieten

Strawberry letter

Ingrediënten

  • 10 aardbeien
  • 200 g kristalsuiker
  • 200 ml frambozenazijn
  • 20 ml ‘shrub’
  • 30 ml Aperol
  • 90 ml sparkling rosé
  • IJsblokjes
  • Een scheut bruiswater.

Bereidingswijze

Was 10 aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien in kwarten en leg ze 12 uur in 200 g kristalsuiker. Doe de gesuikerde aardbeien en suiker met 200 ml frambozenazijn in een steelpan en los op laag vuur de suiker op. Laat afkoelen, duw door een zeef en vang de zogenaamde roodfruit- ‘shrub’ op in een bewaarflesje. Doe 20 ml ‘shrub’, 30 ml Aperol en 90 ml sparkling rosé (kies je favoriet op pagina 41) in een met ijs gevuld wijnglas, roer zachtjes en top af met een scheut bruiswater. Garneer met (plakjes) aardbei.

Garnering

Aardbei

Strawberry letter
(0)

Gebruikt in deze cocktail