Voeg toe aan favorieten

The Nutter

Ingrediënten

  • 30 ml Shanky’s Whip
  • 30 ml Frangelico
  • 1 el nougatine
  • 25 ml kokosmelk- of room (gekoeld)
  • 1 tl ahornsiroop
  • 1 Raffaello bonbon (optioneel)

Bereidingswijze

Hak de nouga-tine fijn en maak een krokant randje op het glas (zie blz. 82). Meng de kokosmelk met de ahornsiroop. Schenk eerst Shanky’s Whip in het shotglas, dan heel voorzichtig, bijvoorbeeld over de bolle kant van een lepel, de kokos-ahornsiroop en vervolgens de Frangelico erin. Of stapel 3 kleine shotglaasjes met de afzonderlijke drankjes op elkaar. Serveer direct, met een Raffaello bonbon.
 

Soort glas

Longdrinkglas

The Nutter
(0)

Gebruikt in deze cocktail

  24.99
[274,0000 - 0] 0351075000
  27.99
[288,0000 - 0] 0001042358