Voeg toe aan favorieten
Avocado met ei en magere ham
(0)

Avocado met ei en magere ham

Ingrediënten

  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 middelgrote, halfzacht gekookte eieren
  • 4 plakjes magere ham
  • 1 eetlepel grof gemalen licht pikante rode paprikapoeder of cajun kruiden
  • reepjes warme toast
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

  1. De plakjes magere ham in een koekenpan, zonder vet, licht krokant bakken. Laten afkoelen en verkruimelen.
  2. De avocado’s halveren en de pitten eruit halen. De holte vullen met de gehalveerde halfzacht gekookte eieren. Met de rode paprikapoeder of cajun kruiden garneren en met reepjes warme toast serveren.
  3. Zo snel mogelijk serveren om verkleuring van de avocado tegen te gaan. Om verkleuring tegen te gaan kan wat vers citroensap over de avocado worden verdeeld. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.09
[460,0000 - 0] 0062200000
  2.49
[186,0000 - 0] 0212822000