Avocadopuree  met cajunkruiden en tomaat
(0)

Avocadopuree met cajunkruiden en tomaat

Bron: Han Hidalgo/ Biercuisine

Ingrediënten

  • 1 rijpe avocado
  • 2 theelepels cajunkruiden
  • 1 eetlepel vers limoen- of citroensap
  • 1 trostomaat
  • 1 eetlepel olijfolie, extra vierge
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

Zaadlijst en pitjes uit de tomaat verwijderen en in blokjes snijden. Pit uit de avocado verwijderen, het vruchtvlees eruit scheppen en in een mengkom doen. Met vers limoen- of citroensap besprenkelen om verkleuren tegen te gaan. Met een vork of staafmixer zo fijn mogelijk maken. Op smaak brengen met peper en zout. Over schaaltjes of glaasjes verdelen. Met blokjes tomaat besprenkeld met olijfolie en cajunkruiden garneren. 

lekker om te serveren bij dit gerecht