Voeg toe aan favorieten

Baileys Tiramisu Panna Cotta

Baileys Tiramisu Panna Cotta
(0)

Baileys Tiramisu Panna Cotta

Ingrediënten

  • 4 blaadjes gelatine
  • 650 ml slagroom
  • 200 ml melk
  • 40 g suiker
  • 150 ml Baileys Tiramisu
  • 6 el anijshagel

Bereiding

1. Doe de gelatine in koud water. Breng de slagroom met de melk en suiker aan de kook. Draai het vuur uit, roer door tot de suiker is opgelost. Haal de gelatine uit het water en meng door het roommengsel. Voeg de Baileys toe en verdeel over 6 lage schaaltjes. Laat afgedekt in de koelkast opstijven.

2. Bestrooi de panna cotta voor een bescheiden crunch met de anijshagel en serveer. Je kunt de panna cotta natuurlijk ook als een taartje storten op een bordje.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  5.99
[1442,0000 - 0] 0025542000
  23.49
[634,0000 - 0] 0001045043
37.49 32.49
[105,0000 - 0] 0001017626