Banaan met stroopwafel
(0)

Banaan met stroopwafel

Bron: Han Hidalgo

Ingrediënten

  • 2 niet te rijpe bananen, geschild en in rondjes gesneden
  • 8 stroopwafels
  • 1 eetlepel rietsuiker
  • 3 tot 4 eetlepels (bruine) rum
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 eetlepels roomboter
  • 4 eetlepels amandelsnippers

Bereiding

Een mengsel van olie en roomboter in een koekenpan met antiaanbaklaag verhitten, de rietsuiker toevoegen en al roerende lichtbruin laten worden.  De rondjes banaan toevoegen en zo kort mogelijk aan beide kanten lichtbruin laten worden. De rum toevoegen en de pan goed schudden. Naar smaak eventueel flamberen. De warme rondjes banaan met wat saus over de stroopwafels verdelen en de zeer kort verwarmde amandelsnippers erover strooien. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

per stuk 1.69 Nu 4 halen 3 betalen
[214,0000 - 0] 0001019182