Broccoliroosjes  met blauwaderkaas
(0)

Broccoliroosjes met blauwaderkaas

Bron: Han Hidalgo

Ingrediënten

  • 12 gave broccoliroosjes
  • 3 eetlepels halfvolle melk
  • 3 eetlepels roomkaas
  • 3 eetlepels blauwaderkaas, bijvoorbeeld Gorgonzola, Bleu d’Auvergne, Stilton
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

De broccoliroosjes in een stoommandje boven kokend water beetgaar stomen en af laten koelen. In een koekenpan op een niet te hoge hittebron,  de melk verwarmen en de roomkaas al roerende voorzichtig laten smelten. Vervolgens de blauwaderkaas  erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout en over de broccoliroosjes verdelen. 

lekker om te serveren bij dit gerecht

  3.69
[21,0000 - 0] 0001011083
  8.99
[360,0000 - 0] 0001012042
  59.99
[18,0000 - 0] 0001014942