Cordon bleu rolletjes uit Italië
(0)

Cordon bleu rolletjes uit Italië

Ingrediënten

  • 500 g kipfilet
  • 8 plakken belegen kaas
  • 8 plakken salami
  • 3 eieren
  • Paneermeel
  • Peper naar smaak

Bereiding

Breek de eieren en bewaar het eigeel. Mix er een beetje peper doorheen. Sla de kipfilet plat en snij het in 8 stukken (let op: je moet het nog kunnen rollen met het beleg ertussen).

Rol de stukken platgeslagen kipfilet met daarin een plakje kaas en salami. Om ervoor te zorgen dat de cordon blue niet uit elkaar valt prik je er een houten prikker doorheen.

Haal de opgerolde kip door het eimengsel en daarna door het paneermeel. Leg het op de bakplaat en keer regelmatig. De kip moet goed gaar zijn en vergeet alsjeblieft de prikker er niet uit te halen voordat je het in je mond stopt.

lekker om te serveren bij dit gerecht