Voeg toe aan favorieten
Frambozencoulis met wodka
(0)

Frambozencoulis met wodka

Snel en gemakkelijk om te maken en bruikbaar voor allerlei nagerechten! Maar denk er ook eens aan om het bijvoorbeeld over een chocoladetaart te serveren. Uiteraard ook zonder wodka erg smaakvol!

Ingrediënten

  • 4 scheutjes ijskoude wodka
  • 500 gr verse frambozen
  • 15 gr poedersuiker, gezeefd

Bereiding

Pureer de frambozen in de blender of keukenmachine gedurende 1 minuut.

Giet het mengsel in een fijne zeef boven een kom en laat het frambozensap in de kom druppelen. Gooi de zaden die in de zeef zitten weg.

Mix daarna de poedersuiker goed door de coulis en roer dan de wodka erdoor.

Serveer koud bij verse gemengde bessen, aardbeien of pudding.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  7.99
[231,0000 - 0] 0071765000
  9.49
[50,0000 - 0] 0072478000
18.99 14.99
[1644,0000 - 0] 0126888000