Garnalentaartje met veldsla

Een leuk en gemakkelijk voorgerecht of tapas hapje, voor iedere gelegenheid!

Ingrediënten

  • 4 plakjes diepvries roomboter­bladerdeeg
  • 3 eieren
  • 100 ml slagroom
  • 75 gr geraspte jongbelegen kaas
  • mespunt chilipoeder
  • 2 el bieslook, fijngeknipt
  • 200 gr (Hollandse) garnalen
  • 75 gr veldsla

Bereiding

Neem 4 lage taartvormpjes met een doorsnede van 10 tot 12 cm en vet deze in. Verwarm de oven voor op 200°C.

Klop in een kom de eieren met room en kaas los en voeg chilipoeder en zout naar smaak toe. Roer de bieslook erdoor.

Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg, laat de hoeken als punten uitsteken. Druk het deeg langs de rand licht aan.

Verdeel het eimengsel in de vormpjes en leg de garnalen erin.

Leg de taartjes op de bakplaat in de oven, een richel onder het midden, en bak ze in 20 minuten goudbruin en gaar.

Verdeel de veldsla over 4 borden. Wip de taartjes uit de vormpjes en zet ze op de borden.

 

Product waardering

Schrijf een review
   Er zijn nog geen reviews geschreven

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.79
[5796,0000 - 0] 0201790000
  1.99
[167,0000 - 0] 0911623000
  5.29
[5031,0000 - 0] 0070831000
60.99 49.99
[0 - 0] 0001012374