Voeg toe aan favorieten
Gerookte eendenborstfilet  met honing- sinaasappeldressing en pistachenootjes
(0)

Gerookte eendenborstfilet met honing- sinaasappeldressing en pistachenootjes

Bron: Han Hidalgo

Ingrediënten

  • 300 gram gerookte eendenborstfilet, in dunne plakjes
  • 1 eetlepel bloemenhoning
  • 5 eetlepels vers sinaasappelsap
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 eetlepels verkruimelde, ontvelde pistachenootjes
  • 75 gram gemengde sla, gewassen (kant en klaar)
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Bereiding

In een mengkom een dressing maken van de bloemenhoning, het sinaasappelsap en de zonnebloemolie. Met de staafmixer goed roeren en op smaak brengen met peper en zout. De gemengde sla over bordjes verdelen en de dunne plakjes eendenborstfilet erop rangschikken. De dressing er gelijkmatig over druppelen. Serveren met licht geroosterd stokbrood of reepjes ciabatta

lekker om te serveren bij dit gerecht

4.99 3.74
[445,0000 - 0] 0065072000