Gerookte forelfilet bereid met Troubadour Magma
(0)

Gerookte forelfilet bereid met Troubadour Magma

Han Hidalgo van Biercuisine heeft dit leuke bijgerecht, wat ook als amuse kan dienen, gemaakt.

Ingrediënten

  • 200 gr licht gerookte forelfilet
  • 4 el roomkaas
  • 1 komkommer
  • 1 el verse bieslook, fijngeknipt
  • 6 el Troubadour Magma
  • enkele sprietjes bieslook
  • 1 el kleine kappertjes
  • peper uit de molen en zout

Bereiding

Schil de komkommer en snijd het in piepkleine blokjes, genoeg voor 4 el.

Verwijder eventuele graatjes met een pincet uit de forelfilet en snijd de vis in stukjes.

 

Meng de stukjes vis samen met de roomkaas, de komkommerblokjes, de bieslook en het bier in een mengkom en prak het dan fijn met een vork.

 

Breng het mengsel op smaak met peper en zout en pureer het eventueel met een staafmixer.

 

Verdeel de vistartaar over kelkglaasjes en garneer het met de kappertjes en bieslook.

 

Serveer met een reepje warme toast en een goed gekoeld glas Troubadour Magma.


lekker om te serveren bij dit gerecht

  2.29
[51,0000 - 0] 0207691000
per stuk 2.29 Nu 8 halen 6 betalen
[123,0000 - 0] 0001020123