Voeg toe aan favorieten
Gevulde wraps met makreel
(0)

Gevulde wraps met makreel

Bron: Jennifer de Jong | www.sugarless.nl

Ingrediënten

  • 1 pak wraps
  • 600 g gerookte makreelfilet
  • 3 stengels bleekselderij
  • 1 komkommer, zaadlijst verwijderen
  • en in reepjes snijden
  • 1 potje groene jalapeño peper
  • 250 g crispy maïs
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 150 g knoflook en fijne kruidenroomkaas van Boursin
  • 75 g veldsla
  • 1 rode ui, in ringen gesneden
  • peper

Bereiding

Verwarm de oven voor en bereid de wraps, zoals op de verpakking staat. Besmeer daarna de wraps met de kruidenroomkaas en leg er een beetje sla overheen. Verwijder de draden van de bleekselderij en verwijder de zaadlijst van de komkommer en snijd het in reepjes. Nu mag je zelf beslissen hoeveel makreel, maïs, paprika en ui je op je wrap wilt hebben. De jalapeño peper is best pittig, dus wees daar wel zuinig mee. Let er wel op: de wrap moet nog opgerold kunnen worden, beleg hem daarom niet te dik. Voeg tenslotte peper naar smaak toe. En nu lekker naar buiten om te eten.

Wil je glutenvrije wraps, kies dan Piadina wraps van Schär.

lekker om te serveren bij dit gerecht

  1.89
[218,0000 - 0] 0207357000
  1.89
[291,0000 - 0] 0208949000
  9.99
[233,0000 - 0] 0029807000
  11.99
[1055,0000 - 0] 0914452000
  64.99
[5,0000 - 0] 0001017988