Voeg toe aan favorieten
Grandma’s secret Oma’s geheim
(0)

Grandma’s secret Oma’s geheim

Ingrediënten

  • 200 g gerijpte white cheddar, geraspt
  • 200 g jonge kaas, geraspt
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 tl Engelse mosterd  (of 1 el Dijon mosterd)
  • 2 el Worcestershire saus
  • 2 cl GlenDronach (12 yrs)
  • 1/4 tl gedroogde tijm
  • paar takjes peterselie, fijngehakt
  • 2 el zure room
  • 2 el mayonaise
  • 300 g rauwe ham (Ardenner,             Schwarzwalder of Parma)
  • 12 blaadjes little gem sla (mini-romaine)

Bereiding

  1. Meng voor de vulling alle ingrediënten behalve de ham en sla en bewaar afgedekt tot gebruik. De vulling is maximaal 1 week houdbaar in de koelkast.
  2. Leg 12 plakjes ham op de snijplank, verdeel het kaasmengsel erover en rol de plakjes voorzichtig op. Leg ze ongeveer 1 uur in de koelkast om steviger te worden. Snijd daarna elk rolletje in tweeën en leg beide parten op een blaadje little gem. Serveer met een glas GlenDronach.

lekker om te serveren bij dit gerecht